Wie zijn we?

3 petits fours
Tarte à Moi is ontstaan in Fernelmont, België, in het atelier van Les 3 Petits Fours. Sinds 1985 kiest Les 3 Petits Fours met passie voor de smaak en het gebruik van natuurlijke, met voorkeur biologische, ingrediënten. De taarten worden met de hand bereid, gegarneerd met de spuitzak en gebakken in één van onze drie ovens.
Met de hand en met liefde gemaakt!
Tarte à Moi vandaag
Onze andere Belgische ateliers staan vandaag Les 3 Petits Fours bij, dit met hetzelfde respect voor het ambachtelijke en het lokale. Want niets smaakt beter dan een taart of zoetigheid bereid met liefde en met de beste, lokale ingrediënten.
Zulke lekkere taarten Want ze zijn door onze vakmensen met liefde gemaakt.

Met smaak uitgekozen

Aardbeien van een lokale producent

Belgische chocolade

Bloem van onze molen
Onze taarten, bereid met verse ingrediënten van topkwaliteit, worden gemaakt met lokale producten, zoals appels van Haspengouw en handgesneden Belgische aardbeien.